متروتیک هم اکنون با بیش از 15 سال سابقه درخشان در تهیه و پخش عمده و جزئی انواع تجهیزات اندازه گیری و به طور خاص متنوع ترین ارت سنج کیوریتسو - ارت سنج چیست -ارت سنج کلمپی - راهنمای کار با ارت سنج کیوریتسو - ارت سنج دست دوم - Kyoritsu 4105a قیمت - روش اندازه گیری ارت با مولتی متر ارت سنج مستک را باضمانت اصالت و سلامت فیزیکی 100% تضمین شده در اختیار خریداران و مشتریان عزیز قرار می دهد و همچنین آماده همکاری با نهادها و ارگان های دولتی خصوصی و نیمه خصوصی آزمایشگاه ها و موسسات مختلف می باشد.

مجموعه عظیم متروتیک همچنین افتخار خود می داند که در ارائه انواع ارت سنج کیوریتسو - ارت سنج چیست -ارت سنج کلمپی - راهنمای کار با ارت سنج کیوریتسو - ارت سنج دست دوم - Kyoritsu 4105a قیمت - روش اندازه گیری ارت با مولتی متر ارت سنج مستک تمام برندهای حال حاضر موجود در ایران و جهان را برای مشتریان خود تدارک ببیند بنابراین شما هموطنان عزیز می تواند با خیال آسوده و بدون دغدغه هر نوع برند از ارت سنج سه سیم را در مجموعه متروتیک بررسی و انتخاب نمایید و ما نیز به شما خریداران محترم تضمین پایین ترین قیمت موجود در بازار را خواهیم داد.

در پایان مجددا تاکید می نماییم که ما در مجموعه بزرگ متروتیک تمام تلاش خود را به کار گرفته اییم تا بتوانیم تمام تجهیزات اندازه گیری از جمله ارت سنج سه سیم را با ارزانترین قیمت و تا 30% تخفیف ویژه و زیر قیمت سایر شرکت های فعال در ایران تامین نموده و بدون واسطه تقدیم مشتریان نماییم.

برای حفاظت از برخورد آذرخش و اتصال الکتریسیته به بدنه فلزی هر وسیله موجود در منزل و کارگاه که به برق وصل می شود و در اثر تماس انسان برای وی خطر ایجاد می کند معمولاً بهترین راه احداث چاه ارت (چاه زمین کاری) است. برای این کار چاهی با مشخصات استاندارد ایجاد می شود و تعدادی سیم توسط الکترود از آن خارج می شود و به سیستم حفاظتی ساختمان متصل می شود . همچنین مقاومت این سیم ها می بایست بسیار کم و در حد چند اهم باشد . نتیجه این کار به این صورت است که اگر صاعقه به ساختمان بزند از طریق یک میله به زمین منتقل می شود و یا اگر سیم برق به بدنه فریزر ماشین لباسشویی و غیره وصل شود قبل از اینکه برای انسان خطری ایجاد کند به زمین منتقل می شود و خلاصه با ایجاد سیستم زمین کردن خطر برق گرفتگی از بین می رود ضمناً در دو شاخه های جدید و پریزها جدید بجز سیم نول و فاز یک سیم دیگر وجود دارد و آن هم همین سیم ارت است . در اثر برخورد صاعقه به ساختمانی که سیستم ارتینگ ندارد معمولاً کامپیوتر ، تاسیسات ساختمان و غیره آسیب می بینند . 

همچنین برای کار های مخابراتی نیز سیستم چاه ارت به کار می رود که توسط این چاه یکی از سیم های خطوط انتقال حذف و مدار از طریق زمین بسته می شود . یکی دیگر از کاربرد های چاه ارت هم پتانسیل کردن یک نقطه برای تمامی سیستم ها می باشد که با این کار باعث می شود تمامی وسایل الکتریکی دارای نقطه مرجع مشترک و هم پتانسیل باشند . در پست های برق نیز نقطه وسط ترانس 3 فازه به زمین متصل می گردد که این کار موجب افزایش امنیت سیستم ، حفاظت از سیستم برق رسانی و جلوگیری از نا متعادل شدن خطوط برق رسانی می شود . 

ارت سنج (EARTH Tester - EARTH Meter) : 


طبق استاندارد برای هر کاربرد مشخصی ، میزان مقاومت زمین مشخصی نیز تعریف شده که ارت تستر ابزاری برای اندازه گیری این مقاومت الکتریکی می باشد و در تمامی کاربرد های نام برده از آن استفاده می شود . متخصصان توسط این ابزار ارزشمند می توانند میزان مقاومت الکتریکی زمین در هر نقطه را اندازه گیری و تنظیم بکنند . 

به طور معمول ارت سنج ها به دو دسته الکترودی و کلمپ تقسیم می شوند که در نوع الکترودی نیاز به اتصال الکترود و الکترود کمکی به سیستم حفاظتی احداث شده می باشد و در نوع دیگری نیازی به اتصال فیزیکی نبوده و کافی است سیم را از درون انبر دستگاه عبور داده و میزان مقاومت را اندازه گیری نمایید . همچنین این دستگاه ها دارای مدل های پیشرفتی تری می باشند که می تواند به هر دو روش و یا به صورت ترکیبی و چند سیمه میزان مقاومت را اندازه گیر نمود .