متروتیک هم اکنون با بیش از 15 سال سابقه درخشان در تهیه و پخش عمده و جزئی انواع تجهیزات اندازه گیری و به طور خاص متنوع ترین قیمت دستگاه های کدورت سنج- کدورت سنج هانا- کدورت سنج دیجیتال- قیمت کدورت سنج آنلاین- دستگاه کدورت سنج آب-قیمت کدورت سنج پرتابل-قیمت کدورت سنج  hach  را باضمانت اصالت و سلامت فیزیکی 100% تضمین شده در اختیار خریداران و مشتریان عزیز قرار می دهد و همچنین آماده همکاری با نهادها و ارگان های دولتی خصوصی و نیمه خصوصی آزمایشگاه ها و موسسات مختلف می باشد.

مجموعه عظیم متروتیک همچنین افتخار خود می داند که در ارائه انواع قیمت دستگاه های کدورت سنج- کدورت سنج هانا- کدورت سنج دیجیتال- قیمت کدورت سنج آنلاین- دستگاه کدورت سنج آب-قیمت کدورت سنج پرتابل-قیمت کدورت سنج  hach  تمام برندهای حال حاضر موجود در ایران و جهان را برای مشتریان خود تدارک ببیند بنابراین شما هموطنان عزیز می تواند با خیال آسوده و بدون دغدغه هر نوع برند از کدورت سنج پرتابل و رومیزی را در مجموعه متروتیک بررسی و انتخاب نمایید و ما نیز به شما خریداران محترم تضمین پایین ترین قیمت موجود در بازار را خواهیم داد. 

در پایان مجددا تاکید می نماییم که ما در مجموعه بزرگ متروتیک تمام تلاش خود را به کار گرفته اییم تا بتوانیم تمام تجهیزات اندازه گیری از جمله کدورت سنج پرتابل و رومیزی را با ارزانترین قیمت و تا 30% تخفیف ویژه و زیر قیمت سایر شرکت های فعال در ایران تامین نموده و بدون واسطه تقدیم مشتریان نماییم.

میزان کدری یک سیال، به معنای گل آلودگی و تیرگی سیال به دلیل حضور ذراتی است که عموما از دید ما نامریی می باشند، مانند دود در هوا. سیال می تواند محتوی سوسپانسیون ذرات جامد با سایزهای متفاوت باشد. برخی از مواد سوسپانسیون شده به اندازه ی کافی بزرگ یا سنگین هستند و خیلی سریع در کف ظرف ته نشین می شوند. ذرات بسیار ریز به کندی ته نشین می شوند و یا در مواردی اصلا ته نشین نمی شوند و تشکیل کلویید می دهند. این ذرات جامد کوچک موجب پدیدار شدن پارامتری به نام کدورت(Turbidity)  در مایع می شوند. پدیده ی کدورت حتی برای شیشه و پلاستیک های شفاف به کار گرفته می شود. در تولید پلاستیک، کدورت بر حسب درصد یا مقداری از  نور که بیشتر از 2.5˚ از مسیر مستقیم نور می شکند سنجیده می شود. کدورت سنجی را می توان یک تست و آزمایش کلیدی بر روی کیفیت آب دانست.

میزان کدورت بر مبنای واحد  NTU بیان می شود (Nephelometric Turbidity Units). وسیله ای که برای اندازه گیری این پارامتر استفاده می شود nephelometer  یا turbidimeter نامیده می شود. این دستگاه با پرتو نور گذرنده از آب نمونه، شدت نور پراکنده شده (شکست) از  90˚را اندازه گیری می کند.

در آب آشامیدنی میزان این پارامتر تا چه حدی مجاز است؟ طبق بیانیه ی سازمان World Health Organization  (به اختصار WHO)، مقرر شده که کدورت در آب آشامیدنی نباید بیشتر از 5 NTU باشد و در حالت ایده آل کمتر از 1 NTU می باشد.

در آبهای آزاد، ممکن است کدورت به دلیل رشد گياهان شناور از جمله رشد جلبک و خزه ی دریایی ایجاد شود. فعالیت های انسان از جمله ساختمان سازی، استخراج معادن، کشاورزی، فاضلاب های صنعتی و خانگی و غیره می تواند مؤثر بر کدورت باشند.

نتیجه ی کدورت بالا در آب چیست؟ در دریاچه ها، رودخانه ها، مخازن پرورش ماهی و مخازن آب نیز کدورت می تواند بر زندگی ماهی ها و نرم تنان صدف دار تاثیر بگذارد. بعنوان مثال می تواند موثر بر توانایی دستگاه تنفس ماهی  برای جذب اکسیژن محلول باشد. این پدیده مرتبا در Chesapeake Bay واقع در شرق ایالات متحده  مشاهده شده است. میزان کدورت بالاتر در آب آشامیدنی، می تواند موجب افزایش امراض مربوط به معده و روده شود که می تواند سلامتی انسان را به خطر بیندازد. چون آلوده کننده هایی نظیر ویروس ها یا باکتری ها می توانند به سوسپانسیون های جامد چسبیده شوند. ذرات سوسپانسیون شده مانع از گندزدایی آب با کلر می شوند زیرا این ذرات می توانند بعنوان یک سپر محافظت کننده برای ویروس ها و باکتری ها عمل می کنند. همچنین قابل به ذکر است این ذرات از باکتری ها و ویروس ها در برابر گندزدایی آب با نور فرابنفش UV محافظت می کنند.

ذرات سوسپانسیون شده گرما را از نور خورشید جذب می کنند، آب های کدر شده گرم تر می شوند و در نتیجه میزان غلظت اکسیژن در آب کم می شود. برخی ارگانیسم ها نمی توانند در آبهای گرم زنده بمانند. همچنین ذرات ته نشین شده، موجب می شوند تخم های ماهی ها و لاروها با این مواد ته نشین شده پوشانده و از بین بروند. دستگاه تنفس ماهی ها و دیگر آبزیان مسدود شده و ایجاد خطر می کند. از طرفی برای تصفیه ی اینگونه آبها نیاز به اضافه کردن برخی مواد است که می توانند گاهی بسیار گران باشند. ذرات سوسپانسیون شده همچنین به الصاق فلزات سنگین و ترکیبات ارگانیکی سمی دیگر کمک می کنند.

کدورت عموما به وسیله ی فرایند ته نشینی یا فرایند فیلتراسیون تصفیه می شود. بسته به شرایط، از تجهیزات و مواد شیمیایی برای افزایش میزان تاثیربر بروی عملیات ته نشینی و یا فیلتراسیون استفاده می شود. در تصفیه ی آب شرب و فاضلاب شهری معمولا کدورت با استفاده از ترکیب روش های فیلتراسیون شنی (sand filtration) ، تانک های ته نشینی (settling tanks) و پالاینده (clarifiers) صورت می پذیرد.

در مواردی که به دنبال رفع کدورت آب در محل هستیم (اصطلاحا In-situ water treatment بیان می شود)، یا زمانی که کدورت در آب همیشگی نیست مثلا در فصول بارانی پدیده ی کدورت رخ می دهد، یا زمانی که نیاز به محلول کم هزینه است، اضافه کردن یک واکنشگر بخصوص توزیع  لخته کننده در سطح آب مؤثر است. لخته های ایجاد شده سپس در عمق ته نشین می شوند. این روش معمولا در معادن زغال سنگ استفاده می شود. شماری از کمپانی ها سیستم های تصفیه ی سبک برای تصفیه  ی آب در محل یا استفاده ی مستقیم واکنشگر پیشنهاد می دهند.